Prima pagină » Un nou meci, o nouă provocare – ACS Mediaș joacă vineri la Bistrița: ”Trebuie să strângem rândurile și să trecem peste cele două înfrângeri”

Un nou meci, o nouă provocare – ACS Mediaș joacă vineri la Bistrița: ”Trebuie să strângem rândurile și să trecem peste cele două înfrângeri”

by Redacția Mediaș24
0 comment

În etapa a doua a play-off-ului, ACS Mediaș se va confrunta cu liderul CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, partida fiind programată vineri, 5 aprilie, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis live pe FRF.tv. Mijlocașul Cătălin Tiberiu a acordat un interviu în exclusivitate pentru SportinSibiu, vorbind despre confruntarea de vineri cu Bistrița, dar și despre cele două partide pierdute recent.

”Nu cred că este vorba de o revanșă, va fi un meci foarte greu cu echipa de pe primul loc. Trebuie să demonstrăm că suntem bărbați, să strângem rândurile și să trecem peste cele două înfrângeri. Mergem la Bistrița cu gândul la cele trei puncte și vom da totul pe teren.” a declarat mijlocașul.

ACS Mediaș a suferit a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu. Echipa alb-negră a fost învinsă în ultima etapă din retur de către Bistrița, iar apoi a pierdut și în primul meci din play-off împotriva echipei Ungheni. Ambele partide au fost marcate de decizii controversate ale arbitrajului.

„Contează mai puțin arbitrajul; sperăm să fim pregătiți la ora meciului, să demonstrăm aceeași atitudine și determinare ca în a doua repriză din meciul de acasă, unde credem că meritam să câștigăm. Desigur, ne dorim un arbitraj corect” a declarat mijlocașul.

Alte știri din Mediaș

Leave a Comment

Medias24.ro © 2024 – Toate drepturile rezervate