Prima pagină » Primarul Mircea Dragomir a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea sitului UNESCO din Biertan

Primarul Mircea Dragomir a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea sitului UNESCO din Biertan

by Redacția Mediaș24
0 comment

Primarul comunei Biertan, Mircea Dragomir, a încheiat un contract în valoare de peste 28 de milioane de lei, fonduri necesare pentru reabilitarea ansamblului bisericii evanghelice fortificate și pentru dezvoltarea infrastructurii turistice.

Cu o experiență de 12 ani în fruntea comunei, primarul Dragomir a demonstrat un angajament puternic pentru dezvoltarea acesteia. Sub conducerea sa, Biertanul a devenit una dintre destinațiile turistice de top din țară, datorită investițiilor constante în patrimoniu, sănătate, educație și infrastructură.

În afară de valorile sale culturale protejate de UNESCO, Biertanul necesită lideri vizionari care să promoveze potențialul economic al zonei și să asigure bunăstarea comunității. Sunt ferm convinsă că domnul primar Dragomir este persoana potrivită pentru această misiune.

”Prin semnarea acestui contract, ne asumăm responsabilitatea de a sprijini conservarea patrimoniului cultural al Biertanului și dezvoltarea durabilă a regiunii. Sunt optimistă că noul proiect va contribui la consolidarea statutului de brand național al acestei comune remarcabile.” a scris Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

Alte știri din Mediaș

Leave a Comment

Medias24.ro © 2024 – Toate drepturile rezervate