Prima pagină » Meci greu pentru alb-negri. CS Gloria 2018 vine sâmbătă la Mediaș

Meci greu pentru alb-negri. CS Gloria 2018 vine sâmbătă la Mediaș

by Redacția Mediaș24
0 comment

Visul de a promova în Liga a II-a încă nu s-a stins pentru ACS Mediaș. Echipa pregătită de Mihai Ianc se află în lupta pentru un loc în barajul de promovare, cu cinci etape rămase de disputat în play-off-ul Ligii a III-a.

„Nu cred că vremea va afecta jocul. Noi intrăm pe teren și dăm totul indiferent de condițiile meteo (…) pentru suporteri este un dezavantaj, deoarece nu au o tribună acoperită” a declarat căpitanul Cristian Avram la SportînSibiu.

Sâmbătă, Mediașul va primi vizita echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, într-un meci important din cadrul rundei cu numărul 5. Până acum, Mediaș a obținut un singur succes, o remiză și două înfrângeri. Singura echipă care nu a câștigat niciun meci în play-off este CS Universitar Alba Iulia, clasată pe ultimul loc.

Liderul clasamentului, CS Gloria Bistrița, vine la Mediaș cu moralul ridicat după ce a adunat 47 de puncte. Bistrițenii au înregistrat 2 victorii, o remiză și o înfrângere.

Etapa trecută, Mediașul a cedat în deplasare la Ungheni, scor 1-0, în timp ce Bistrița s-a impus cu același scor la Alba Iulia. Cele două echipe s-au mai întâlnit odată în aprilie, când au terminat la egalitate, 1-1.

Meciul de sâmbătă va fi unul decisiv pentru ACS Mediaș, care are nevoie de o victorie pentru a-și menține șansele de a obține un loc în barajul de promovare.

Alte știri din Mediaș

Leave a Comment

Medias24.ro © 2024 – Toate drepturile rezervate